donderdag 27 juni 2013

Jufcadeau

Vorig jaar al wou ik iets maken voor Juf Annelies van de kikkerklas. Wegens tijdsnood was het er niet van gekomen. Ik had nochtans een superleuk stofje gekregen!

Dit jaar was het er eigenlijk ook bijna niet van gekomen. Maar ondanks het vele werken en het pakken van ons valiesjes, het maken van spookjes voor de kindjes en het drukke feestweekend wou ik de plannen toch niet in de kast stoppen. Gisterenavond er dan toch maar aan begonnen en, mezelf kennende, doorgedaan tot het klaar was, zijnde 3 u s'nachts (en ik weet dat de helft van de naaisters nu bevestigend knikt :)). Ik moet wel toegeven dat ik twee keer een superstomme fout gemaakt heb, gevolgd door een half uurtje tornwerk. Ik had dus vroeger in bed kunnen zitten :).

Maar super trots op het resultaat! Het zakje tekende ik zelf. Het patroon is de boleo (klik), maar zonder het rondje in. Gemakkelijker dus veronderstel ik :). Maar langzaamaan heb ik het gevoel dat ik mezelf tot de gevorderde naaisters mag beginnen beschouwen! Enkel het tempo kan nog wel wat hoger :).
4 opmerkingen:

  1. Wauw!! Heel mooi! En die stof: Hilarisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi mooi mooi ! Leuk te vernemen dat er nog soms nachtuiltjes zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh waauw!! En merci voor de link naar het boleo patroontje, ik was daar een tijd geleden eens naar op zoek maar kon het nergens vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen