maandag 24 juni 2013

Happy birthday Wolf

Dit weekend was het feestweekend. Want Wolf werd 6 jaar. Eigenlijk woensdag pas, maar we vierden toch al gezellig! Met taarten, zelfgemaakt uiteraard! Ik koos voor de bekende biscuit maar eens een rechthoekige deze keer. Verder nog een lekkere fruittaart en een aardbeientaart. De recepten van deze laatste ga ik je nog even onthouden, want ik moet toegeven, de fruittaarten waren een beetje mislukt! Ze waren superlekker van smaak, maar de crème in de taarten was tegen de volgende dag nogal slap geworden, de koek van de taarten dus ook, en 'stukken' taart snijden was heel moeilijk. Het waren eerder 'hoopjes' taart, uiteengelopen brokkeldingen, maar wel superlekker, dat wel... Ik had het fruit er beter de dag zelf net opgelegd, ipv een nachtje op voorhand, maar dat weten we dan voor de volgende keer! Maar alles was op, dat zegt eigenlijk al genoeg :).

Nu staan tegen dinsdag nog taartjes op het programma voor de traktatie op school van Merijn (die in augustus verjaart maar nu toch al gevierd wordt) en woensdag voor Wolf op school! Maar ze weten al wat ze willen, spookjes net als vorig jaar. Maar wel in blauw en oranje...  Ik zal ze wel bloggen denk ik, de spookjes voor mijn spookjes, wacht maar af!
8 opmerkingen:

 1. Proficiat Wolf,wat een mooie taarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MMMMmmmmm.... die zien er heerlijk uit. Dat zou ik niet erg vinden om daar een hoopje van te krijgen in plaats van een netjes puntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmm ze zien er super uit! En dikke proficiat voor Wolf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm ze zien er super uit! En dikke proficiat voor Wolf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmm, zien er lekker uit!
  Ik maak mijn crème patissier met een mix van Aveve. (hifi).
  Alvast een gelukkige 6de verjaardag Wolf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kon ik maar eens proeven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet dat ik achter loop maar oh, wat een mooie taarten ! Proficiat nog voor de zoon maar ook voor de mama !
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen