zaterdag 4 mei 2013

Tromgeroffel...

De give away! In de drukte zou ne mens hem nog bijna vergeten zeg... Vrijdagmiddag op het werk besefte ik ineens dat ik nog geen naampje getrokken had. Snel alle namen op papier gezet, mooi in een hoopje op mijn aan-het-lezen artikel gelegd en een naampje getrokken. En het resultaat zie je hier! En voor wie zich afvraagt wat dat rare figuurtje op de achtergrond is, en die gekke teksten... Dat is nu ne keer mijn werk zie :). Maar als men mij vraagt wat ik nu doe als werk, hou ik het meestal gemakshalve op 'apotheker'!

Proficiat Poppedrie! Ik moest even glimlachen als ik je naam zag verschijnen. Had ik de stofjes al evengoed naar Planckendael kunnen meebrengen woensdag :).

En aan de rest, niet getreurd, volgende keer beter he (ik heb zelf ook nog nooit iets gewonnen...). Maar, ik weet nu wel dat jullie er zijn, en dat jullie kunnen reageren als er iets te winnen valt. Geen excuses meer! Vanaf nu wil ik volop bejubeld worden in ieder bericht, ook al valt er niets te winnen, voila!  


7 opmerkingen:

 1. Voila, ook al heb ik niet gewonnen, ik kom je toch even bejubelen!
  *jubel, jubel, jubel!*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh joepie joepie! Wat een leuk nieuws op een zonnige zondagochtend! En omdat dit de allereerste keer is dat ik iets win met een give away ga ik er binnenkort ook eentje organiseren! Volgen is dus de boodschap op poppedrie.blogspot.com! En ik heb nog niet veel volgers dus de kans op winnen is gróót ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, jubel jubel jubel :-) Och, ik heb ook zo gigantisch veel geluk in de liefde en ongeluk in het spel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah lap seg, ik was te laat om mee te doen.
  Groetjes van een collega-farmaseut
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je zat in de pot hoor Yellow Laurie, dus ik denk dat je wel op tijd was!

   Verwijderen