woensdag 15 mei 2013

Last minute jarige

Wolf mag morgen naar een verjaardagsfeestje (allee, vandaag eigenlijk, gezien het late uur :)). Geen tijd gehad voor cadeautjes! Maar! Het betreft gelukkig een jarige van het vrouwelijke geslacht en laat een rokje naaien nu toch wel een leuk cadeautje zijn voor een 6-jarig meisje (hoop ik).

Na wat snuisteren in de lades is het dit geworden. Allereerste keer paspel in een rokje. Voor herhaling vatbaar! Ben benieuwd naar de reactie morgen!
Met 'tag' natuurlijk, al was het maar om de voor van de achterkant te onderscheiden :)

5 opmerkingen:

 1. heel leuk en rokjes vallen altijd in de smaak bij kleine meisjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moh, die stof komt me bekend voor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, mooi he :). En nog voldoende over voor nog wat rokjes :). Het was spijtig genoeg net iets te klein voor de jarige... Vanavond dus ofwel een grotere versie van hetzelfde, ofwel iets in tricot, dat rekt wat mee en heeft meer kans om goed te zijn...

   Verwijderen
 3. Fijn idee om dat als cadeau te geven! :-) Want meestal hebben die kleine kneutels al alles hé ;)
  Je labeltjes zijn trouwens heel erg mooi. Waar liet je ze maken? :-)
  Ik hoop dat ik zoals bovenaan u pagina van leek naar naaiwonder ook zo kan worden ;) ik startte net zelf met een blogje om al wat mij lief is in bij te houden :-)

  http://liesellove.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier kan je de link vinden naar waar ik de labeltjes bestelde:

   http://naaistaart.blogspot.be/2013/02/labeltjes.html

   je maakt gewoon zelf een ontwerpje in word of coreldraw of laat eentje voor je maken door iemand anders :). Dan stuur je dat door en hij maakt 'artwork' voor je met de afmetingen die je wenst. Als je akkoord bent kan je bestellen via Etsy (enkel betaling met Paypal) en een 3-4 weken later heb je de labeltjes.

   Verwijderen