vrijdag 17 juni 2016

Meer flockfun en de ananas voor ...!!!??

Vorig jaar had Merijn een heel goed vriendje in de klas, maar het vriendje verhuisde en ze verloren elkaar wat uit het oog... Tot enkele weken geleden het vriendje terug ter sprake kwam! Iets beteuterd vertelde Merijn opeens eens over zijn vriend die hij nooit meer zag... Mamas hartje brak en wat smsjes later was een playdate geregeld! 

Nu wisten we wel dat het vriendje van Merijn rond afgelopen oktober grote broer ging worden, maar of dat nu uiteindelijk en broertje of een zusje geworden was wisten we niet. Een broer, zei Merijn overtuigd. Om een of andere manier kan het er bij hem precies niet in dat er toch ook nog meisjes geboren worden soms :). 

Soit, ik zou graag iets leuks flocken, en toch maar best unisex zo :). IK koos voor een schattig -typisch baby- walvisje en flockte dit op een bodytje. En ook grote broer kreeg een flockje, gekozen door Merijn. Een EGEL!! zei hij, niet toevallig omdat ze samen in de egelklas zaten misschien? 

Het blijft toch een dankbaar iets, die silhouette cameo. Zo'n 10 minuten later waren beide flockjes klaar! 

De broer bleek een zusje te zijn, maar beide cadeautjes werden enthousiast onthaald! 


En dan nog de winnaar van de ananas-flock... Tatatatataaaaa! Random.org koos nummertje 2, With love-by eva, dat ben jij! Stuur maar een mailtje met je adres please! Dan kan je binnenkort ook origineel en hip de straat op :).

5 opmerkingen:

 1. Ik vind precies wel nergens je mailadres :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oepsie :) katrien.remaut ad ugent.be

   de ad vervangen door @ , is om potentiele zoekmachines af te schrikken om mij spam te sturen :).

   Verwijderen
 2. Hoe leuk! Ik zou ook nog eens aan het flocken willen gaan maar ik zie zo op tegen dat knippen (heb geen technische snufjes hiervoor helaas)

  BeantwoordenVerwijderen