vrijdag 10 juni 2016

ananas hype

Een hele tijd geleden kocht ik een koperen flex-folie met een semi slangenvel structuur. Ik had toen nog geen idee wat dat kon worden, een slang met slangenvel print leek me wat te obvious. Een ander beest met een koperen slangenvel-lijfje leek me langs de andere kant een te groot risico om aan de verkeerde, niet hippe, kant van het kitch-spectrum terecht te komen... :).

Tot mijn brein ineens de perfecte ananas zag verschijnen :). De ananas gekte is ondertussen toch al een goed jaar aan de gang, samen met de cactus-hype, flamingo-hype en print-panelen hype :).

De laatste genoemde rages liet ik me nog niet toe overtuigen, maar zo eens een ananasje flocken, dat kon toch niet langer uitblijven! Het werd zowaar een tweekleuren project, met groene bovenblaadjes en een lekker zonnig goudgelen - koperen ananas-lijfje. De printstructuur past perfect! Geen gek -wat doet die ananas met een slangenvel - gevoel, maar vooral een - wauw, wat is ie goed gelukt -gevoel kreeg ik ervan!

Het was wat worstelen om een goede selfie te trekken (iets met te korte armen en bij goede pose dan toch geen vinger vrij om op het foto knopje te duwen... Of iets met ronddraaien tot die in de lucht gestoken arm geen schaduw gaf in mijn zorgvuldig ingenomen pose... Eerste maal dat ik de behoefte aan een selfie-stick toch enigszins voelde opkomen :)).  But hey, hier komt de ananas!!En goed nieuws voor wie tot onderaan heeft doorgelezen. In mijn zoektocht naar de ideale ananas-kroon grootte, sneed ik twee verschillende kroontjes uit... (ttz, de silhouette cameo sneed... No way dat ik er met de hand zou aan beginnen :)!! ). Wil je graag zelf een ananas op je t-shirt flocken? Laat dan hier een reactie na en ik snij nog een ananas-lijfje uit voor bij het kroontje! Dit alles komt dan tot bij jou met de post! Reageren mag tot zondagavond, hoppa!

13 opmerkingen:

 1. Dat wil ik wel winnen, zo'n ananas! Ik vind hem supertof met de slangenprint, origineel en hip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie "freshy" look zo'n T-shirt met ananas! Ik ben zeker geïnteresseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof effect! Ik waag graag mijn kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof effect! Ik waag graag mijn kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan! Hier een dochter die ananas-fan is dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi., kom er maar ns op om een slang voor ananas te gebruiken!
  Leuk, ik waag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk . Ik waag mijn kans want zoonlief zou wel een truitje met een ananas willen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WoW ! Heel geslaagd ! Zo wil ik ook wel een shirt. Ik doe dus graag mee met de give away

  BeantwoordenVerwijderen