zaterdag 26 oktober 2013

Halloween kostuum

"Ga je voor mij dan heel de nacht aan mijn zombie-kostuum werken mama?" vroeg de zoon bij het slapen gaan.

Tuurlijk wel schatje! Alles om jou een plezier te doen...

3 uur gewerkt, bloed, zweet en tranen. Een zombiepak gemaakt uit oude labojassen van mama. Met kamsnaps om als 'hemd' open te doen, en dan repen er op naaien, véééééle repen... En ik was best wel trots op het resultaat!


Voorkant en achterkant

 Een namaakoog geschilderd op een dopje van een badflesje, met oogpotlood.


En dan, de volgende ochtend... Wolf staat op, ik toon met veel trots zijn zombie pak en... NIET GOED! Dat lijkt om een MUMMIE, mama, niet op een ZOMBIE... En ik wil niet naar school... En dan (stilletjes fluisterend): ik ben een beetje van gedacht veranderd, ik wil dat pak niet meer aandoen...

Hmmm, OK, ik weet wel dat Wolf zich niet zo graag verkleed, maar dit vond ik toch echt wel jammer! Na wat onderhandelen (lees: enkele dreigementen a la speelgoed in de vuilnisbak) toch hem heel even in het kostuum gekregen voor de foto. Met traantjes, dat wel! En dan, onverkleed naar school, my boy, ... En het zombie kostuum, dat verdwijnt in de kleedkoffer en zal ooit wel eens van pas komen, toch? 

3 opmerkingen:

  1. Knap werk! Lieve mama ben je! Maar heel jammer en zonde van je werk dat ie het niet aan wou :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat erg voor jou! Na al dat werk! Ik vind het ook wel iets mummie-achtigs hebben, maar da's toch even goed voor Halloween. Wie anders zou er nu zo'n mummie-kostuum gehad hebben? Da's kei-origineel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. knap gemaakt alleen jammer voor de moeite .. hij zal wel van gedacht veranderen ... misschien nog wat "namaak-bloed-spatten" om het echter te maken

    BeantwoordenVerwijderen