donderdag 25 juli 2013

Last minute zomerrokje

Vakantie! En in Zuid-Frankrijk is het zeker wel supermooi weer! Ik moest en zou nog een snel vakantierokje maken om aan de outfits te kunnen toevoegen, ook al stonden we eigenlijk al op vertrekken... En zo gebeurde het, nadat ik de bedenkelijke blik van manlief had weten te verslaan, dat ik boven in mijn naaikamer mijn rokje in elkaar aan het steken was, terwijl manlief de auto aan het inladen was :). Een half uurtje, had ik hem beloofd, meer niet! En ja, dat is inderdaad gelukt. Super toch, die eenvoudige tricot rokjes zonder rits! Ik ben fan. 

Stofje komt van bij modecoupon, velen zullen het wel herkennen! 


 
En voor deze aanfoto heb ik nogal moeten vr(z)agen zeg! Ik ga manlief toch tot een betere fotograaf moeten opleiden :). Ik wou dolgraag een foto van op reis zelf, de kleuren waren daar ideaal, ik zag het al zo voor me! Maar het werd dus een redelijk laat op de avond, donkere foto op ons eigen terrasje, ongeveer een week nadat we al terug waren :). Tssss, manlief toch.


Onze vakantie is dus spijtig genoeg al achter de rug! We zaten hier, in vakantiehuisje les tilleuls. Voor ons de ideale plek voor een vakantie met de kindjes! Bijna alleen in het zwembad, een riviertje dichtbij (platte stenen gooien voor het slapengaan!), een mooie lange oprijlaan, veel activiteiten in de buurt. Zucht, wanneer is het terug vakantie?!











4 opmerkingen:

  1. oh dat rokje ziet er idd wel erg makkelijk uit - én mooi! De boord in dezelfde stof maken als je rokje - geniaal! Heb je voor de rest nog iets speciaal mee gedaan of gewoon 80% van de omtrek van het rokje? Super!

    enne.. héle mooie vakantiefoto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. ja, de gewone 75-80% van de omtrek regel. Werkt prima en is mooier dan met een ander stuk boordstof. Er volgen zo zeker nog wel rokjes voor mezelf en als cadeautje!

      Verwijderen
  2. Zo'n tof rokje; wanneer uw man u daarin zag zal hij geen spijt hebben gehad van het wachten -)) Dit modelletje staat u ook zo goed. Zeker nog maken.
    Amaai, ziet er een super vakantieplaats uit, ruim vertrek, weinig volk....ook echt iets voor ons !
    Marie

    BeantwoordenVerwijderen