zaterdag 27 juli 2013

de jacob short

Na de vakantie en twee weken niets genaaid te hebben had ik echt wel naaikriebels bij het thuiskomen. Ik had het plan opgevat voor Wolf een broek te maken gebaseerd op het jacob patroon, maar dan met kortere pijpen en zonder de typische ingestikte plooi. Maat 122 is net iets te klein uitgevallen, maar hij is er eigenlijk wel mooi mee, nadat ik er hem ingekregen heb :). Maar dus grote kans dat dit jacobje een vriendje zal blijmaken, als extra cadeautje bij een verjaardagsfeestje of zo.
Het is toch al iets dat ik durf afgeven :). Op de ene pijp zit er precies wel een restant van een ingelegen stofvouw. Benieuwd of ik er dat nog zal uitkrijgen...(misschien, ooit als het iets minder warm is zet ik nog eens mijn strijkijzer aan).

Op de kapstok...


En met dansend model. Op de volledige foto's kon je mooi het gangnam style dansje herkennen. Maar manlief is geen fan van herkenbare foto's van ons geliefde kroost. Jullie zullen het dus met het broekgedeelte moeten doen :).


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. ik ben van plan eens een nog kortere te maken. Tot boven de knie, lijkt me ook wel leuk. En nu gaat het maken van een broekje al lekker vlot :).

   Verwijderen
 2. Coole short! Spijtig dat hij iets te klein is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch weerom super gemaakt, echt mooi !
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen