zaterdag 23 december 2017

simple dresses #5 en #6


Hier toonde ik al de vorige exemplaren van de simple dress en nu, een dik jaar later, rolden er weer twee mooie edities van onder de naaimachine! Niet dat ik er een jaar over gedaan heb, maar, ahum, tussen knippen, in elkaar naaien en omzoomen zat er toch wel telkens een week of 3.

Maar, de volhouder wint en wie naait die blijft en traag maar zeker of zoiets :). Mijn nieuwe naai- en blogtempo wordt volop bepaald door mijn nieuwe job die ik super graag doe, maar waar wel wat tijd inkruipt. De overige tijd wordt dan verdeeld onder gezin, sport en ontspanning (cfr taarten bakken en naaien) en slapen!

Ik heb even overwogen om niet meer te bloggen, maar ik vind het wel een handig overzicht voor mezelf. Mijn schuldgevoelens naar jullie, lieve volgers, heb ik proberen naast me neer te leggen. Er komen geen zot nieuwe ideeën en ieder patroon dat hier passeert is ongeveer een duizend dozijn keer geblogd door echt straffe madammen tegen de tijd dat ik er mee klaar ben. Maar ik ben blij dat jullie nog niet massaal zijn weggelopen, dus wie wil, blijf gerust, met tijd en boterhammen zullen er hier nog wel wat creaties en taarten passeren. Wie weet zelfs iets meer dan de twee posts van het afgelopen jaar... :)! 

1 opmerking:

  1. OH zo een leuke blog. Heb je net ontdekt. En ik doe het net op dezelfde manier. Bloggen wanneer ik zin heb en als overzicht voor mezelf. Handig ook om goeie recepten terug te vinden en kookinspiratie op te doen wanneer het weer eens: 'wat zullen we de komende week eten' lijstje moet gemaakt worden.

    BeantwoordenVerwijderen