maandag 20 oktober 2014

Oktober = niksmaand

... daar lijkt het wel op!

Ik had mezelf het lichte doel opgelegd van een 5-tal blogposts per maand te proberen maken... Eens 3, eens 4, jawel, eens 5, meestal zit ik wel in de buurt.

Maar oktober? Dat wordt duidelijk een niksmaand! En daar zitten vele lesvoorbereidingen tussen die mijn tijd opslorpen momenteel. Zelfs de huistaakjes van de naailes krijg ik niet gedaan!

De emblemen op Wolf zijn scoutshemd genaaid, ja, dat is gelukt.

De jacobbroek omspelden, zover zijn we ook al...

De 5 manden strijk? Neen, die staan er nog altijd... 

En voor de rest vooral jas, jas, jas in de naailes. Amaai, de eerste en hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat ik me daar aan waag! Wat een werk! Maar daar bloggen we pas over eens hij klaar is he... Tegen 2015 of zo...

En dan nu? Verder lessen voorbereiden!

5 opmerkingen:

 1. Courage!
  Er komt ook weer een eind aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei oei oei, het zal wel beteren!! En die manden strijk...daar kunnen we spijtig genoeg over meespreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat herkenbaar! Ik ben aan het nakijken in plaats van lekker achter mn machine te kruipen. Tussendoor ben ik wel een omslagdoek aan het haken, maar dat bloggen komt er maar niet van... Het komt vanzelf weer hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt me wel nieuwsgierig naar die jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. herkenbaar , ik schreef vandaag ook mijn eerste blogpost van de maand ;-) dei daarvoor was van half september :-) en ja een jas, ik kan ervan meespreken, ik geloof dat ik daar vorig jaar op de naailes bijna een heel trimester aan ben bezig geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen