zondag 22 juni 2014

Verwendagje

Het is hier maar stilletjes op mijn blog deze maand... Daar zitten 180 examens en 14 thesissen voor iets tussen :)! Maar het einde van het academiejaar is in zicht! Nog maar 2 weekjes en we vertrekken naar Frankrijk, wat kijk ik daar naar uit! 

Om de batterijtjes op te laden trok ik zonder kids de stad in met als doel gewoon lekker rond te kuieren EN het boek "Mijn Tas" te halen van Elisanna en Fynn.

De fnac was mijn eerste stop. Met de 2+1 actie scoorde ik ondertussen al volgende vakantieboeken. Lekker naast het (prive)zwembad, terwijl de kindjes liggen plonsen, jaja, ik zie me al liggen!


De reden van mijn tocht werd ook snel gevonden.  De eerste tas is al in de maak, als afscheid voor de juf. Vorig jaar maakt ik reeds deze tas voor de juf van de kikkerklas. En exact een jaar later blijkt dat ze de tas superveel gebruikt en er al héél véél complimenten heeft over gekregen. Reden genoeg om voor onze juf nu ook een tas te maken!


En omdat we stiekem de voetbalgekte wel leuk vinden, gingen we voor de kindjes op zoek naar een voetbaloutfit. En 'en passant' bij de veritas voor mezelf ook een outfit gekocht! De kousen staan me langs geen kanten, maar het topje en rode shortje zijn eigenlijk wel leuk... En voor je denkt dat ik een smal poepke heb, voor de foto heb ik de linker en rechterdeel van de short omgeplooid omdat een XL in volle glorie niet zo fotogeniek overkwam :). Maar als ik het aanheb valt het gelukkig nog wel mee :). Op naar de overwinning vanavond! 

3 opmerkingen:

  1. Benieuwd naar de tas!
    Ik wil graag de Leonie maken, nu nog tijd vinden...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben ongetwijfeld gestraald met jullie outfits! Met enkele juweeltjes is je geel topje meteen gepimpt!

    Creatieve groetjes van het Veritas-team!

    BeantwoordenVerwijderen