vrijdag 27 juni 2014

creatieve kindertaarten

De maand juni is traditioneel een drukke maand! Verjaardag Wolf (traktatie!) en ook traktatie voor de vakantiejarigen (Merijn!).

De spookjes zijn nog steeds favoriet hier, maar mama had geen zin om het derde jaar op rij spookjes te maken. Dus kwamen we met iets anders op de proppen...

Voor Wolf het ideale 7-jarige jongensthema: VOETBAL! En omdat we trots zijn op ons Belgische ploeg, maakten we voetballen, voetbalvelden EN de belgische vlag. In het eerste leerjaar zitten ze gelukkig maar met 12 kindjes nu. Volgend jaar zijn dat er alweer 24 :).


Merijn die is nog steeds gek op Thomas de trein. Met wagonnetjes :). En Percy.... met wagonnetjes... Een rolbiscuit leek me de ideale basis om een trein van te maken. Met spoortjes van Olé (de goedkope Leo variant :)) en een voorbeeld Thomas en Percy in de aanslag kwamen we tot het volgende resultaat. Voor mij valt ze nog een beetje onder de categorie 'Thomas van verre, maar verre van Thomas :)". Maar Merijn was er héél erg blij mee! Enkel de opmerking dat Thomas wel een kleiner gezichtje heeft, en ook LICHTgrijs en niet donkergrijs :). I know, hij heeft gelijk. Maar perfectie is ook maar saai toch? En Thomas en Percy? Die brengen framboosjes naar de klas, Merijns lievelingsfruit! Zo, alweer een jaar kindertraktaties overleefd. Ik ben benieuwd waar ze volgend jaar zin in zullen hebben!


5 opmerkingen: