dinsdag 16 april 2013

Het kleuterrijk is aangebroken

jaja, je leest het goed! Vanaf gisteren heb ik twee echte kleuters in huis. Die allebei naar school gaan! Bij de ene gaat dat al wat beter dan de andere, want ons klein Merijntje moet nog wat wennen aan de grote school. Als hij bij zijn broer op de grote speelplaats is, is het allemaal super, maar bij het afgeven in de klas is hij de specialist om zich om te toveren in een velcro-like manneke dat maar niet van mijn lijf blijkt los te trekken... Om, eens het dan toch gelukt is, als een pudding in elkaar te zakken op de grond, begeleid onder luid gekrijs. Enig drama is hem niet vreemd! Mama verdwijnt dan vliegensvlug uit de klas om achter de deur nog wat naar het gekrijs te luisteren, dan echt weg te gaan en te beseffen dat het wel snel weer zal over zijn. Naar school, toch weer een beetje wennen!

Allebei super content met hun whoost boekentas, die ik in deze leuke webwinkel nog in het juiste kleur vond! Hier was alles nog koek en ei... :)


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. dank je wel! We zijn er ook nog altijd super blij mee, zowel met de naam als met het manneke dat erbij hoort :)

   Verwijderen
 2. onze boys zijn duidelijk dezelfde dag gestart op school en bij othon gaat het ook moeizaam hoor het afscheid en d everadneringen, in de kring en activiteiten vindt hij super maar zo het vrije onthaal en de drukte vindt hij niet leuk en die feestdagen doen er ook geen goed aan he succes alvast , waar gaan zij naar schol want dacht ook gent he
  mijn kinderen zitten in freinetschool de spiegel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. onze gastjes gaan naar basisschool De Muze. Zijn we ook tevreden van en is lekker dichtbij :). En nu gaat het gelukkig al een pak beter om Merijn af te zetten s'ochtends!

   Verwijderen
 3. Moooo zeg, zo lief hoe ze elkaar een handje geven... dat klein manneke afgeven, dat doet wat met een moederhart hé ? Bij ons is het zowat 29 jaar geleden maar ik herinner het mij nog als gisteren....
  Ik zou het nog vergeten zeggen : schone boekentaskes !!!
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen