zondag 31 maart 2013

Over scoutskamp, dino's en een beetje missen...

Morgen wordt het een spannende dag. Ons oudste meneertje gaat voor het eerst op scoutskamp! We kregen een mooie lijst met allemaal mee te nemen spulletjes en op de lijst stond daar ook te blinken een linnenzak! Een linnenzak, effe denken, hmmmm, neen, een echt mooie hebben we niet in huis, en een plastieken linnenzak is ook je dat niet he. Een linnenzak mag best wel iets leuks en gezelligs hebben! Altijd leuker toch om de stinkende was uit een mooie zak te halen?

En waar een paar maand geleden het maken van een linnenzak nog wat denkwerk zou nodig hebben, bleek het nu een fluitje van een cent te zijn. Op een klein half uurtje (allee, pak een uurtje als je het knippen en doortrekken van het touwtje er ook bij rekent), was de linnenzak klaar! Ik koos voor een mooie rode bodem waar ik (later) de naam kan op flocken. En mooie rode dino'tjes leken me ideaal om de vuile was onder controle te houden. Nog een elastisch koordje erdoor en een koordstopper en klaar was kees! Geniet even mee...

En ons oudste meneertje, ja, die ga ik wel een beetje missen! Tot woensdag op kamp, maar mama vertrekt woensdag zelf naar Utrecht tot in het weekend. Gelukkig komen 'de mannen' me vergezellen in het weekend, dan kunnen we samen zaterdagochtend de Utrechtste stoffenmarkt afpluizen :). 

2 opmerkingen:

  1. Hij gaat thuiskomen met veel vuile was, alleen al om die mooie linnenzak te kunnen gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, ja, denk ik ook! Hij is met veel enthousiasme vertrokken in ieder geval. Ben eens benieuwd zijn verhalen te horen!

      Verwijderen