woensdag 7 november 2012

Lewenstein 700DE, mijn nieuwe verovering

Oh, een overlock, het is toch een gerief, heb ik van horen zeggen. Maar neen, mezelf eerst flink wat naai-ervaring-verplichting opgelegd voor ik een overlock mocht kopen. Iedere dag wel eens op de website kijken, dat wel, maar kopen, NEEN, NOG NIET!

Tot die dag... er een aanbieding op marktplaats stond... ik erop reageerde... ik een groepskorting in de wacht probeerde te slepen... ik een groepskorting kreeg... ik een groep van 18 mensen verzamelde die een overlock wou... en ik BEZWEEK!

Hier staat hij dan, mijn nieuwe werkpaard. De lewenstein 700DE een degelijk beginnersmachine!


Want ah ja, dat ben ik tenslotte nog steeds he, een beginner! Kijk maar eens naar volgende zeeman-body wordt een T-shirt. Wat een flubberband is me dat daar zeg :). In mijn enthousiasme durf ik al eens op de gok aan de slag gaan, en de meetlat (en het nadenken) achterwege laten. Het resultaat is ernaar :). En wat u links onderaan in beeld zo ziet blinken, dat, lieve mensen, is mijn unieke gouden stoffenschaar! Gekregen als cadeautje van de leverancier van de overlocks, omdat ze ineens weer plaats hadden in hun magazijn :). Die schaar neem ik vanaf nu overal mee naartoe. Verwisselen zal ik ze niet snel doen met een andere schaar, me dunkt! En als je je afvraagt waarom ik op mijn overlock afwisselend een beige en blauwe draad zitten heb? Om te testen, niewoar, zodat ik beetje kon weten welke draad verkeerd zat als er iets verkeerd zou zitten...


7 opmerkingen:

 1. Daar ga je veel plezier aan beleven :)
  En in het begin veel gevloek om het onder de knie te krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook graag een overlock maar een bernina 800 dl in groep nog niet aan gedacht... wel interessant...
  Nog succes met je nieuwe aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha! van een zeeman body een longsleeve maken, da's geen slecht gedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. neen he Claudia! Vond ik ook een goed plan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verdorie wat ben ik jaloers op die overlock :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben je er nog steeds tevreden van? Ik mag hem begin april gaan ophalen. Ben zo benieuwd! Al voorspel ik veel uren gevloek in het begin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben je er nog steeds tevreden van? Ik mag hem begin april gaan ophalen. Ben zo benieuwd! Al voorspel ik veel uren gevloek in het begin.

  BeantwoordenVerwijderen