zaterdag 22 september 2012

Stoffenspektakel

Ik geef toe, ik had er toch al een tijdje naar uitgekeken. En dat die in Gent wel meeviel, had ik horen zeggen, dat er op vrijdag toch altijd minder volk is, had ik horen zeggen, dat je best met jezelf op voorhand een budget afspreekt, had ik horen zeggen, dat je online bij Herbert Textiel kan bestellen en het laten meebrengen op het stoffenspektakel, had ik horen zeggen... Allemaal waar! Behalve dat van het minder volk, amaai mijne rekker! Druk druk druk. Maar...  het mag gezegd worden, wel heel beschaafd. Lieve mensen, dat naaiend volkje. Ik heb me een goede hobby uitgekozen :).

En aan die mevrouw die ik als grapje 'mijn moeder' noemde, om zo 'als groep' sneller aan onze stofjes te geraken. Excuseer he, ik zal in het vervolg twee keer nadenken en het over 'mijn zus' hebben :). Maar mijn oudere zus dan toch hoor, voor de duidelijkheid.

Ziehier de stoffenbuit! Alles links van de soep-tricot op het spektakel zelf gekocht, alles rechts ervan is de opgehaalde herbert textiel bestelling. Me happy! En voor de gelegenheid zal ik de foto eens op EXTRA GROOT zetten!


3 opmerkingen:

  1. Dat moet nu toch wel lukken dat je "moeder " hier via via op je blog terecht komt,heb er hartelijk moeten om lachen en heb dezelfde appeltjes mee:-))Zal nekeer volger worden ziede ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi Cathy, amaai! Wat grappig, ik herken je foto :)! Ik ga ook eens je blog uitpluizen!

    BeantwoordenVerwijderen