tag:blogger.com,1999:blog-3836302692617214326.post1740777795871818929..comments2023-12-28T19:55:20.067+01:00Comments on Naaistaart: DE biscuitNaaistaarthttp://www.blogger.com/profile/13845417998105262153noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3836302692617214326.post-51448829069074400082014-11-11T20:37:35.809+01:002014-11-11T20:37:35.809+01:00ik durf ze wel een dag op voorhand te maken als je...ik durf ze wel een dag op voorhand te maken als je ze koel kan bewaren, dus het kan wel. De smaken lopen dan zelfs nog wat beter door in elkaar. De slagroom zelf kan na een nacht wel de neiging hebben wat in de biscuit te dringen en dus een iets minder dikke laag te zijn. Maar eigenlijk maak ik ze over het algemeen van de avond er voor. Naaistaarthttps://www.blogger.com/profile/13845417998105262153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836302692617214326.post-10557734010362500702014-11-11T20:28:52.398+01:002014-11-11T20:28:52.398+01:00Hallo, mijn biscuit kan ik gerust een dagje eerder...Hallo, mijn biscuit kan ik gerust een dagje eerder maken, maar tremperen en slagroom zeker beter niet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836302692617214326.post-67713696936792165242013-11-04T09:05:54.402+01:002013-11-04T09:05:54.402+01:00Bedankt om dit zo duidelijk weer te geven; ik zal ...Bedankt om dit zo duidelijk weer te geven; ik zal er mij nu zelf wel eens aan wagen !<br />MarieMarie Danneelsnoreply@blogger.com