vrijdag 26 december 2014

Kerstswapje

Afgelopen naaiweekend was ongelooflijk efficient! Ik mocht een swapje maken voor een mama met een dochter met maatje 116 en een zoontje met maatje 98. Ik had direct de kaptrui van SVDZ in gedachten en een charlie van zonen09. 

Gelukkig had ik deze maten voorheen ook al eens gemaakt! Patronen overtekenen en knippen was dus al niet meer nodig. Tijdswinst 1!

Op de naaibijeenkomst knipte ik reeds alle stof. Tijdwinst 2!

En in het weekend restte me enkel nog het naaigedeelte. Aangezien het beiden grotendeels overlock projectjes zijn vlogen de stofjes nogal aan elkaar! De overlock probeerde me nog te sabotteren door een naald te breken (de eerste keer!) en na een halve trui me duidelijk te maken dat ik zonder 4e draad aan het stikken was, maar he, ik loste het allemaal op in een "hip en een wip" en na slechts 2 naaiuurtjes rolden deze twee beauties onder mijn machine vandaan! Ikzelf en de ontvanger waren er mega blij mee!


zaterdag 13 december 2014

kruippakje

Ik kwam zonet een nog niet geblogd kruippakje tegen in mijn foto-collectie. Nog niet geblogd omdat het een cadeautje was! En die mag je nog niet prijsgeven voor de ontvanger het cadeautje gekregen heeft he.

Het kindje-in-kwestie kon er gelukkig nog in, want het kruippakje heeft ruim 3 maand afgewerkt op mijn bureau gelegen! Het is uit de ottobre 4/2013, nr 3. Crawler, zonder drukknoopjes, maar oh zo schattig, met een versierde poep :).



Beer was niet direct het ideale model, maar probeer het u toch maar in te beelden met zo'n schattig klein babytje in!  Ik heb de babyfoto's gezien ondertussen en het is een schot in de roos! Je zou er zo nog een babytje voor maken :)